Nieuws en Achtergrond


adviseurs.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Nieuws en Achtergrond
Elsevier
Elsevier
http://www.elsevier.nl

Ajax
Ajax
http://ajax.netwerk.to/nieuws/artikel/10088__rss.php

Studio Kraak
Studio kraak biedt websitebouw, ergonomisch advies en content management tegen een aantrekkelijk tarief. eisen en wensen van de opdrachtgever staan centraal tijdens het ontwikkeltraject, waarbij als randvoorwaarde geldt het opleveren van een ergonomisch verantwoorde website. dit betekent bijvoorbeeld het duidelijk en overzichtelijk weergeven van de informatie (content) van de website en rekening houden met de doelgroep zodat deze de website vanzelfsprekend vindt en prettig in het gebruik. het geheel levert een aantrekkelijk en origineel ontwerp op.
http://www.studio-kraak.nl/indexNL.php?ID=12&pID=2&gpID=0

Computable
Computable.nl is het platform voor ict-professionals, met ondermeer dagelijks ict-nieuws, tienduizenden achtergrondartikelen, vacatures, loopbaan-informatie, topics, agenda en gidsen.
http://www.computable.nl

Binnenlandsbestuur
Om een advies over de organisatie van de overheids ict te kunnen leveren dat van enige toegevoegde waarde is, wil de raad een specifiekere vraag.
http://www.binnenlandsbestuur.nl/digitaal-besturen/nieuws/nieuws/rob-vindt-adviesaanvraag-ict-en-overheid-te-breed.4043603.lynkx

AFM toezicht op Adviseurs
Afm - informatie voor consument en financiële marktpartijen
http://www.afm.nl/marktpartijen/?textsize=0

Hoeve Advies
Hoeve advies, het adviesbureau dat pluimveehouders ondersteunt op beslissende momenten. ondernemers met legkippen scharrelkippen volierekippen vleeskuikens ouderdieren opfokhennen en subfok zijn bij mij aan het juiste adres. mijn advies heeft het beste met uw onderneming voor; het is niet gebonden aan enig product of belang van toeleveranciers, afnemers of overheden. u investeert middels mijn advies in uw onderneming bedrijfsontwikkeling management en strategie en kennis kwaliteit perspectief en toekomst voor uw bedrijf.
http://www.hoeve-advies.nl/achtergrond

Huisartsen bieden zorgpolis aan
Nu.nl geeft dagelijks algemeen-, financieel-, sport-, internet-, film en televisie nieuws. tevens staan er columns, interviews, ingezonden brieven.
http://www.nu.nl/news/639874/10/huisartsen_gaan_zorgpolis_aanprijzen.html

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy